TXCHANGE

We bieden speelse en realistische programma’s voor game-based learning. Ontdek onze gamemodules waarmee werknemers op betrokken, effectieve en efficiënte wijze hun leiderschapskwaliteiten kunnen ontwikkelen.

Gameservice
Onze gamemodules worden aangeboden als webservice of als een softwarepakket dat op uw Learning Management System kan worden aangeboden. Het is ook mogelijk om een whitelabel-pakket te kiezen. De gamemodules zijn geoptimaliseerd voor gebruik op pc's en laptops.
Train-de-trainer
We leren trainers hoe ze onze gamemodules kunnen gebruiken om bij te dragen aan formele trainingssessies en informeel leren te ondersteunen.
Scenario's ontwikkelen
We kunnen samen met u Dilemma-gamescenario's ontwikkelen die zijn afgestemd op de uitdagingen die het leiderschap binnen uw organisatie met zich meebrengt. Nadat we samen het eerste Dilemma-gamescenario hebben ontwikkeld, kunt u als klant het online bewerkingsprogramma gebruiken om zelfstandig nieuwe gamescenario's te bedenken, zonder intensieve begeleiding van onze gamedesigners.

 

ONZE GAMEMODULES

Onze gamemodules worden ontwikkeld in nauwe samenwerking met domeinexperts en toonaangevende deskundigen op het gebied van leiderschapsontwikkeling. Al onze games worden eerst uitgebreid getest binnen Thales voordat ze worden gedistribueerd richting onze klanten. Op dit moment bieden we drie kant-en-klare producten aan:

to BE or not to BE

Ethisch gedrag

Mind Matters

Leiderschap ontwikkeling

Dilemma

Oordeel en besluitvorming

OVER ONS

TXchange is een bedrijf binnen de Thales Group met meer dan tien jaar ervaring in het ontwikkelen van wetenschappelijk onderbouwde simulatiegames voor publieke en private organisaties. We zijn overtuigd van het vermogen van game-based simulaties om mensen te helpen zich verder te ontwikkelen en te bouwen aan betere organisaties. Onze gamemodules bieden uw werknemers een web-based, objectieve en veilige oefenomgeving om hun leiderschapsvaardigheden te ontwikkelen.

 

WAT KLANTEN ZEGGEN

caret-down caret-up caret-left caret-right

We gebruiken het leiderschapsspel om bestuurders, directeuren en bestuurders van publieke organisaties op het gebied van integriteit op te leiden. Het spel biedt onze trainees een uitdagende omgeving om zich bewust te worden van hun persoonlijke waarden met betrekking tot overheidsbeleid. Het zorgt voor de juiste discussies en is eenvoudig in gebruik.

Annemiek Seinen Trainer bij Beuk Organisatieadvies

Heel blij te kunnen werken met het 'To BE or not to BE' spel binnen een tal van Business Ethics trainingen dit jaar, waarbij vele tientallen collega's zijn opgeleid. Het gebruik van 'To BE or not to BE' is een geweldige manier om mensen bewust te maken van de ethische dilemma's die men kan tegenkomen in elke professionele organisatie, in de omgang met klanten, leveranciers of de maatschappij als geheel. Leuk om te spelen. Effectief in het creëren van de nodige bewustwording. En werkt heel goed om iedereen aan te zetten tot een levendige discussie!

Joris Janssen Lok Marketing Manager / Team Leader Future Market Requirements bij Thales Nederland B.V.

Sinds februari 2018 werkt Logius samen met TXchange aan een Game Based Learning oplossing. Direct na de start van de samenwerking heeft TXchange de weg gewezen in de samenwerking om samen een eerste scenario te creëren. Hun expertise op dit gebied is onmisbaar om een realistisch "spel" te creëren. Het spel wordt gebruikt als leermiddel voor het besluitvormingsproces van de tactische laag in de crisisorganisatie.

Markwin Schumm Advisor Education, Training and Practice Crisis Management bij Logius

 

Contact aanvragen

Vul onderstaand contactformulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

 

Welke voordelen bieden we?

Unieke combinatie van experts op het gebied van menselijk gedrag, leren en gamedesign

Meer dan 10 jaar ervaring in het ontwikkelen van producten voor game-based learning

Hoogwaardige leerstof voor cursisten, trainers en organisaties

Aantoonbare resultaten en aanbevolen door professionals