Dilemma
De hedendaagse organisaties erkennen het feit dat leiderschap een gedeelde verantwoordelijkheid is. Het beperkt zich niet tot de muren van een bestuurskamer, maar manifesteert zich in alle divisies van de onderneming. En vergis je niet! Slechts weinigen zijn natuurlijk geboren leiders. Toch is er goed nieuws: Er is een manier om het volledige leiderschapspotentieel van uw organisatie te ontsluiten. De oplossing is het Dilemma Spel!

 

Doelgroep.

De Dilemma-game is ontwikkeld voor professionals die werkzaam zijn in publieke en private organisaties en die op zoek zijn naar training in leiderschap, beoordelingsvermogen en besluitvorming.

Bewustwording
De Dilemma-game helpt om cursisten bewust te maken van hun leiderschapsstijl bij het nemen van beslissingen in complexe en kritieke situaties.

 

Hoe werkt het?

De Dilemma-game biedt cursisten een krachtige en gepersonaliseerde leeromgeving. De game simuleert besluitvorming aan de hand van een narratieve context. De situaties waarbinnen beslissingen moeten worden genomen, worden gepresenteerd als dilemma's die zijn afgestemd op de leiderschapskwesties binnen uw organisatie. Op uw computerscherm is direct zichtbaar wat de gevolgen zijn van de beslissingen die worden genomen.

Cursisten krijgen door deze praktische aanpak meer inzicht in hun kwaliteiten als besluitvormer, vanwaaruit ze kunnen inzetten op aanpassing en verbetering. Na het spelen van de game ontvangen ze objectieve feedback op hun besluitvormingsstijl.

 

Wat we bieden

De Dilemma-game wordt aangeboden als een SCORM-ondersteunde game die kan worden geïmplementeerd in uw Learning Management System (LMS). De game vereist een webbrowser die Flash ondersteunt en is geoptimaliseerd voor pc's en laptops.

 

Ontwikkeling gamescenario

Begeleide ontwikkeling van Dilemma-gamescenario's die op uw LMS kunnen worden aangeboden. Nadat het eerste scenario gezamenlijk is ontwikkeld, kunt u zelfstandig nieuwe gamescenario's ontwikkelen.

 

Bewerkingsprogramma

Met behulp van een gebruiksvriendelijk bewerkingsprogramma kunt u uw eigen gamescenario’s construeren op basis van het Dilemma-format en voorgestructureerde grafische onderdelen.

 

Gameservice

Vierentwintig uur per dag en zeven dagen per week het spel spelen in een online leeromgeving die uitsluitend toegankelijk is voor de klant.

 

Helpdeskondersteuning

We bieden in geval van calamiteiten helpdeskondersteuning voor systeembeheerders en trainers van de klant.

 

Train-de-trainer

Train-de-trainer: leer hoe u optimaal gebruik kunt maken van een Dilemma-game ter ondersteuning en bevordering van trainingssessies.

 

Spreek ons

Vul onderstaand contactformulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Lees ons privacybeleid

 

Welke voordelen bieden we?

Unieke combinatie van experts op het gebied van menselijk gedrag, leren en gamedesign

Meer dan 10 jaar ervaring in het ontwikkelen van producten voor game-based learning

Hoogwaardige leerstof  voor cursisten, trainers en organisaties

Aantoonbare resultaten en aanbevolen door professionals