TXchange is een bedrijf binnen de Thales Group met meer dan tien jaar ervaring in het ontwikkelen van wetenschappelijk onderbouwde simulatiegames voor publieke en private organisaties. We zijn overtuigd van het vermogen van game-based simulaties om mensen te helpen zich verder te ontwikkelen en te bouwen aan betere organisaties. Onze gamemodules bieden uw werknemers een web-based, objectieve en veilige oefenomgeving om hun leiderschapsvaardigheden te ontwikkelen.

Boeiend
Leerstof met de juiste balans tussen leuk en leerzaam
Effectief
Hogere retentiegraad in vergelijking met traditionele klassikale trainingen en e-learning
Efficiënt
Korte (uren in plaats van dagen) en bondige gamescenario's
Gebruiksvriendelijk
Online toegang zonder installatie van aanvullende software

 

Hoe werkt het?

Om het leiderschapspotentieel van uw organisatie te kunnen verbeteren, moet eerst inzichtelijk worden gemaakt hoe werknemers informatie vergaren, beoordelen en gebruiken om om te gaan met complexe situaties. Onze modules voor game-based learning bieden een boeiende simulatieomgeving waarin werknemers veilig kunnen onderzoeken hoe deze beoordelings- en besluitvormingsprocessen werken. Op het computerscherm is direct zichtbaar wat de gevolgen zijn van de beslissingen die ze maken. Werknemers krijgen door deze praktische aanpak meer inzicht in hun talenten als besluitvormer. Dit levert handvatten op om hun leiderschapsvaardigheden aan te passen en te verbeteren.

 

Onze gamemodules

Onze gamemodules worden ontwikkeld in nauwe samenwerking met domeinexperts en toonaangevende deskundigen op het gebied van leiderschapsontwikkeling. Al onze games worden eerst uitgebreid getest binnen Thales voordat ze worden gedistribueerd richting onze klanten. Op dit moment bieden we drie kant-en-klare producten aan.

Contact our Sales team

Johan de Heer
Directeur

johan.deheer@txchange.nl

 

To BE or not to BE

Om een bedrijfscultuur van ethische verantwoordelijkheid te ontwikkelen is het van groot belang dat mensen op regelmatige basis worden getraind in moreel leiderschap. Met ‘TO BE or not TO BE’ leren uw werknemers om kwesties te beoordelen op grond van morele en ethische argumenten en om ethische dilemma's op te lossen, op een manier die zowel betrokken als effectief is.

 

Mind Matters

Het beheersen van de kunst van het beïnvloeden is een sleutel tot goed leiderschap. Goede leiders passen hun stijl aan om invloed uit te oefenen op de doelen, gedragingen, meningen en houdingen van anderen. Cruciaal hierbij is het beoordelen van situaties en het kiezen van de juiste beïnvloedingstactiek. Werknemers leren hoe deze tactieken effectief in kunnen zetten.

 

Dilemma

Om een bedrijfscultuur van ethische verantwoordelijkheid te ontwikkelen is het van groot belang dat mensen op regelmatige basis getraind worden in moreel leiderschap. Met ‘TO BE or not TO BE’ leren uw werknemers om kwesties te beoordelen op grond van morele en ethische argumenten en om ethische dilemma's op te lossen, op een manier die zowel betrokken als effectief is.

 

Spreek ons

Vul onderstaand contactformulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

 

Welke voordelen bieden we?

Unieke combinatie van experts op het gebied van menselijk gedrag, leren en gamedesign

Meer dan 10 jaar ervaring in het ontwikkelen van producten voor game-based learning

Hoogwaardige leerstof voor cursisten, trainers en organisaties

Aantoonbare resultaten en aanbevolen door professionals